Всеукраїнська профспілка юристів

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» надав допомогу в організації та проведенні міжнародного екологічного фестивалю у Дніпр

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» надав допомогу в організації та проведенні міжнародного екологічного фестивалю у Дніпр
123036 ПЕРЕГЛЯДІВ

Справжнє свято екології пройшло нещодавно у Дніпрі.  24-й Міжнародний фестиваль екології та культури відбувся у місцевому театрі опери і балету. У цьому заході традиційно беруть участь спеціалісти та зацікавлені,  а також діти і підлітки з різних країн.

Суттєву допомогу в організації та проведенні фестивалю надав дніпровський меценат Олександр Володимирович Петровський, президент благодійного фонду «Солідарність».

Фестиваль створений передусім для залучення дітей до теми захисту екології. Учасники можуть відвідати цікаві семінари, майстер-класи та конкурси.

Для того щоб якомога більше дітей, особливо зі спеціалізованих інтернатів та дитячих будинків, змогли взяти у ньому участь, Олександр Петровський  зробив усе можливе.

Зокрема, саме Фонд «Солідарність» створив умови, щоб діти з інвалідністю змогли бути присутніми на фестивалі.

У тому числі були створені умови для перевезення дітей до місця проведення фестивалю, надано необхідне харчування та питну воду, вирішені інші організаційні питання.

Організатори та представники Фонду зазначили, що питання екології дуже важливе, і воно повинно бути близьким дітям різного віку та соціального статусу. Саме завдяки таким заходам молоде покоління залучається до цієї проблеми і привчається робити добрі справи.

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Петровський Олександр Володимирович
Автор: redactor.zaporizha

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео