Всеукраїнська профспілка юристів

Петровський Олександр Володимирович: українські бійці, які захищають нашу незалежність, повинні отримувати найкраще

Петровський Олександр Володимирович: українські бійці, які захищають нашу незалежність, повинні отримувати найкраще
152953 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські захисники, які перебувають у зоні ООС і боронять наші кордони, повинні мати все найкраще, добре харчуватися і мати можливість доглядати за собою навіть в окопах.

Так вважає Олександр Володимирович Петровський, який очолює Міжнародний благодійний фонд «Солідарність». Фонд нещодавно надав учасникам ООС гуманітарну допомогу. 

Українські військові, які перебувають на службі на Сході, отримали повноцінний набір необхідних побутових предметів, питну воду та великий набір продуктів харчування, у тому числі солодощі.

Отримавши допомогу, воїни висловили вдячність Фонду та Олександру Петровському особисто. 

Починаючи з 2014 року Олександр Володимирович як відповідальний підприємець і меценат не залишався осторонь від необхідності підтримувати українських бійців.

Займається він цим і досі, залучаючи інших підприємців та організації. Регулярно на лінію ООС відправляються автомобілі з продуктами харчування та предметами нагальної необхідності. Не забуває меценат і про нагородження військових, які проявили особливу хоробрість і мужність на війні. З Фонду регулярно виділяються кошти на виготовлення та вручення урочистих відзнак військовим, які заслужили на це.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео