Всеукраїнська профспілка юристів

Поліцейські Донеччини провели комплексне відпрацювання Маріуполя

196351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вилучення зброї та наркотиків, викриття п’яних водіїв та осіб у розшуку – результат проведених заходів у Лівобережному районі міста. Відпрацювання проводилися силами головного управління поліції, поліцейськими, що входять до складу ООС, та військовослужбовцями.

Оперативно-профілактичне відпрацювання міста відбулося за розпорядженням командувача Об’єднаних сил та за наказом начальника поліції Донеччини Миколи Семенишина. Пройшло з метою стабілізації оперативної обстановки, попередження та розкриття тяжких злочинів та забезпечення охорони публічної безпеки та порядку.

160 правоохоронців зі складу співробітників апарату ГУНП в Донецькій області, поліцейських, що входять до складу ООС, працівників патрульної поліції, та військовослужбовців Нацгвардії України були задіяні для проведення спецзаходів.

За підсумками проведених дій поліцейські перевірили майже 1200 осіб та понад 500 транспортних заходів.

Під час спецзаходів були затримані чотири громадянина, які знаходилися у розшуку за скоєння майнових злочинів та в сфері незаконного наркообігу.

Також в ході відпрацювання поліцейські викрили п’ять зловмисників, які при собі мали наркотики. Так, 22-річний маріуполець зберігав канабіс та наркоречовину блакитного кольору.

В ході перевірки власників зброї поліцейські склали 9адмінпротоколів та вилучили 11 одиниць мисливської зброї, що зберігалася незаконно.

Крім того, правоохоронці склали 19 матеріалів за порушення адміністративного законодавства, п’ять з них – за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Також викрито мігранта, 37-річного громадянина Узбекистану, який незаконно працював на території України, розкрита крадіжка та виявлено викрадений телефон.

Спецзаходи триватимуть й надалі.

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео