Всеукраїнська профспілка юристів

Декларація про співробітництво між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Литовською школою поліції

Декларація про співробітництво між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Литовською школою поліції
35629 ПЕРЕГЛЯДІВ

  3 грудня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулося урочисте підписання декларації між очільником університету В’ячеславом Аброськіним та виконавцем обов’язків голови Литовської школи поліції Міндаугасом Біліусом.

  Декларація передбачає впровадження взаємних візитів для обміну досвідом в освітній діяльності, взаємодопомога в навчально-методичних матеріалах, організація спільних лекцій, семінарів, конференцій та інших освітніх процесів.


  Очільник Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін наголосив про важливість міжнародної співпраці в освіті поліції та зазначив, що підписання декларації буде сприяти розвитку взаємовідносин та обміном знань та досвіду.


  Важливо вдосконалювати досвід з навчання всіх, хто бореться зі злочинністю та бути значно розумнішими та кмітливішими за правопорушників. Союзником в цій важливій місії є Литовська школа поліції, яка спеціалізується на навчанні відповідальної та вмотивованої молоді для виконання поліційних обов’язків та навчає кваліфікованій початковій підготовці поліціянтів та сприяє її професійному розвитку. 

Автор: Student Ukraine

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео