Всеукраїнська профспілка юристів

Новорічні свята із розмахом у Князівстві Київська Русь

Новорічні свята із розмахом у Князівстві Київська Русь
125357 ПЕРЕГЛЯДІВ

У ніч з 31 грудня 2019 р. з 20:00 на 1 січня 2020 р. в Древньому Києві в Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») пройде грандіозна святкова розважальна програма з кінними виступами, колоритними персонажами, традиційними середньовічними забавами, танцями, живим вокалом і запальним шоу. Крім того гостей чекають шоу двійників та інтерактивний спектакль з вогняними спецефектами «Новорічна казка», який буде цікавий і дорослим, і дітям. А також: смачні гарячі страви з багаття, напої та настоянки, безкоштовне катання на конях, подарунки та частування для кожного гостя і феєрверк.

Родзинкою казкової феєрії стане новорічний маскарад. Тут ви зустрінете історичних персонажів, героїв казок і билин і навіть кінофільмів. Дійство пройде в унікальному місці - на середньовічному амфітеатрі.

Древнє місто засяє різнобарвними вогнями завдяки святковій ілюмінації, а смолоскипи та багаття по території зігріють і доповнять атмосферу особливим колоритом.

З 19:00 до 21:00 можна буде безкоштовно покататися на коні та в княжому екіпажі. З 20:00 на гостей чекає інтерактивний авторський спектакль із вогняними спецефектами, за участю кінного театру, вихід князівської дружини та запальні ігри та конкурси, гумор і веселощі. На території можна буде замовити гарячі страви та напої, а також пригоститися середньовічною настоянкою від князя.

Опівночі Князь Київський привітає гостей найщирішими та найтеплішими привітаннями з Новим 2020 роком, влаштує яскравий феєрверк над Древнім Києвом і під дзвін келихів запросить на шоу двійників. Веселий настрій і можливість від душі потанцювати подарують пісні відомих виконавців з усього світу.

Нестримні веселощі протягом усієї святкової програми гарантують веселі конкурси, незвичні середньовічні ігри, запальні танцювальні флешмоби, пісні та хороводи навколо ялинки.

Зігрітися можна буде в Головній Резиденції Нового Року, біля багать, гарячими стравами та глінтвейном, запальними танцями, в теплій Княжій корчмі при попередньому бронюванні.

Можна запланувати веселощі навіть не на один день! Адже в Древньому Києві є можливість залишитися на ніч з комфортом в будинку готельного типу «4 кімнати», в антуражних середньовічних номерах або в хостелі, попередньо забронювавши місця.

Князівство Київська Русь – ідеальне місце зустрічі Нового року для великої та маленької компанії. Тут можна зібрати велику галасливу компанію і гарно повеселитися, не боячись, що буде тісно або не можна буде шуміти.

Початок програми 31 грудня в 20:00. Закінчення близько 3:00.

Вартість квитків в Древній Київ 31 грудня 2019 р .: для дорослих - 395 грн., для пенсіонерів, студентів - 250 грн., для школярів - 150 грн., дошкільнятам – безкоштовно.

За попередньої купівлі білетів на сайті діють знижки.

Древній Київ розташований недалеко від Києва сучасного – в 45 хвилинах їзди – в селі Копачів Обухівського району Київської області.

Маршрутки курсують від станції метро «Видубичі», див. розклад на сайті.

Деталі на сайті parkkyivrus.com

 

Теги: Новий рік,зустріч Нового року,Новорічна ніч,дід мороз,різдво,Київ,Київська Русь,коні,катання на конях,шоу

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео