Всеукраїнська профспілка юристів

Військова поліція тепер в Україні

Військова поліція тепер в Україні
174925 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Школа військового поліцейського має згодом відкритися на території України. Ця служба діє у країнах Європи, вона була створена задля дотримання правопорядку та розкриття правопорушень, що вчинили військовослужбовці. Зараз існують навчальні центри, у яких проходить підготовка для військовослужбовців, один із центрів планують перелаштувати під школу.

 Поштовхом до відкриття такого навчального закладу став вступ України до НАТО, адже за стандартами Європейських країн має існувати військова поліція для безпеки громадян. 25-й центр підготовки військових поліцейських збирається зосередитись на підготовці військового сержантського складу служби правопорядку та курсах лідерства для них. На сьогодні уже підготовано 990 осіб, 110 проходять навчальні курси у школі.

 Це все робиться задля розвитку навичок, які мають бути притаманні офіцерам, закріплення їх знань та умінь, адже повторення старого матеріалу і засвоєння нового – це прогрес, який неодмінно має бути притаманним кожному, особливо людям, які відповідають за безпеку в країні.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео