Всеукраїнська профспілка юристів

Слава ІСУСУ ХРИСТУ ГОСПОДУ НАШОМУ

Слава ІСУСУ ХРИСТУ ГОСПОДУ НАШОМУ
89626 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорогі наші брати і сестри у Христі ! Ми всі з вами діти Отця Небесного. Ми всі віримо і поклоняємося Ісусу Христу, Господу нашому. Віримо в життя вічне в царстві Вічного Бога, Який любить нас і всіх людей хоче врятувати від смерті і вічних мук. Темрява згущується, тому що наближається прихід Господа нашого Ісуса Христа.

31 жовтня нечистий світ хоче наповнити кожне наше місто злом і своїми гидотами через події, які названі ''Хеллуїном.'' Люді обмануті. Відьми і чаклуни зодягли свої злі справи в жартівливу форму і підносять їх людям у вигляді '' свята''', але ми з вами добре розуміємо, яке прокляття несуть їх слова і ритуали для розуму, сердець і доль людей. Пропонуємо вам об'єднати зусилля в боротьбі: "... тому що ми не маємо боротьби бо наша боротьба не проти крови i плотi, а проти начальства, проти влади, проти свiтопра­вителiв темряви вiку цього, проти духiв злоби пiднебесних" (послання апостола Павла до Єфесян 6:12).

Просимо стати в молитовному проломі за своє місто, за свої родини, за друзів і близьких, за дітей і нашу молодь, захистити їх розум, серця і їх життя від прокляття. Стратегія така: почати молитовну війну з 24 жовтня (молитися якомога частіше протягом всього цього періоду) і закінчити 31 жовтня загальним постом і молитвою. Всі міста потребують такого посиленого молитовного захисту в цей час. Нехай Господь в цей час дасть нам єдність, гарячі і люблячі серця.

"І сказав я до шляхетних, до заступників, і до решти народу: Праця велика й простора і ми розсіяні по мурі, далеко один від одного, тому, звідки ви почуєте голос тієї сурми, - в те місце збирайтеся до нас: Бог наш буде воювати для нас" . (Книга пророка Неемії  4: 19,20).

Дорогі, величезне прохання максимально поширити цей заклик до молитви всіх віруючих в Ісуса Христа, незалежно від вашої конфесії.

Теги: Бог,Любов,Слава Ісус Христу,Ісус Христос,Живе Слово,Релігія,сповідь,отець небесний,віра,життя,Павло до ефесян,молитва,розум,серце,пост,Хеллуїн,Заклик до молтьви

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео