Всеукраїнська профспілка юристів

ПОЛТАВСЬКІ КОМІКИ ТА ЮРИСТИ ОБ’ЄДНАЛИСЯ ПРОТИ БУЛІНГУ

ПОЛТАВСЬКІ КОМІКИ ТА ЮРИСТИ ОБ’ЄДНАЛИСЯ ПРОТИ БУЛІНГУ
170966 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу минув, але на цьому не завершилася робота команди #ПолтавськаЮстиція в напрямі активної пропаганди боротьби з цим явищем. 

Тому сьогодні працівники обласного управління юстиції разом із хлопцями із команди «СМТ», які є переможцями телепроєкту «Розсміши коміка» та учасниками «Ліги Сміху» на телеканалі 1+1, завітали до Полтавського коледжу управління економіки і права, де розповіли молоді про протидію цькуванню серед однолітків.

«7 із 10 дітей України страждають від булінгу. Булінг чи цькування – це жорстокість підлітків по відношенню до однолітків. Знущатися над ровесниками, показуючи свою фізичну чи моральну перевагу, це ніби говорити: «Я буду ображати слабших, щоб мене поважали». Сьогодні ти знущаєшся з когось, а завтра знайдеться той, хто буде знущатися над тобою. Опинитися на місці жертви може кожен», – наголосив очільник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко.

У свою чергу власне ставлення до проблеми булінгу висловили артисти комік-гурту «СМТ». Хлопці зауважили, що кожен із них в дитинстві ставав жертвою булінгу, та вони не зламалися і довели, що мають більше сили ніж ті, хто над ними знущався. Нині хлопці доволі успішні в житті, гастролюють Україною та закликають молодих людей впевнено йти до мети, не звертати увагу на кпини оточуючих.

Також юристи звернули увагу присутніх, що в будь-якій незрозумілій ситуації громадяни можуть отримати правову допомогу звернувшись до контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 (800) 213 103, цілодобово та безкоштовно в межах України.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео