Всеукраїнська профспілка юристів

Одеська юстиція взяла участь у фестивалі «Місто професій»

Одеська юстиція взяла участь у фестивалі «Місто професій»
29886 ПЕРЕГЛЯДІВ

Суботній день – 21.09.2019. видався для юстиції Одещини дуже веселим та продуктивним, адже представники управління мали змогу взяти участь у фестивалі «Місто професій», який відбувся в парку ім. Т.Г. Шевченка.

Проект «Місто професій» -  це можливість для діток спробувати себе у всіх представлених на фестивалі професіях: нотаріусів, пожежників, працівників торгівлі, виконавців і безліч інших та отримати відмітки про здобуту професію у спеціальному паспорті.

Працівники Головного територіального управління юстиції в Одеській області представили для відвідувачів три напрямки роботи: державну реєстрацію актів цивільного стану, виконання рішень судів та нотаріальну сферу.

Маленькі працівники мали змогу самостійно оформити шлюб, зареєструвати народження, виконати рішення суду про сплату аліментів, посвідчити договори, а також зіграти власне весілля, змінити ім’я  та інше.

У результаті і гості свята, і працівники юстиції отримали море позитивних емоцій та нових знань.

Сподіваємося, що напрямки роботи управління юстиції зацікавили юних відвідувачів і вони обов'язково у майбутньому оберуть саме такі професії для себе.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео