Всеукраїнська профспілка юристів

У Національній філармонії України відбудеться другий день ArtCello Festival 2019

У Національній філармонії України відбудеться другий день ArtCello Festival 2019
29680 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Фестиваль відбудеться 24 вересня о 19:00

Автор проекту, засновник цього міжнародного віолончельного фестивалю – професор Вищої школи музики Женева-Невшатель та Вищої школи мистецтв в Берні, віолончеліст Денис Северин (Швейцарія). За його словами, ArtCello Festival поєднує віолончелістів із різних країн та дає можливість українській публіці почути представників міжнародної віолончельної еліти.

ArtCello Festival виник у червні 2018 року в Україні. Він є аналогом таких відомих міжнародних віолончельних фестивалів, як Super Cello (Китай), Cello Biennale Amsterdam (Голландія), Kronberg Cello Festival (Німеччина) й не лише. Цього року фестиваль триватиме до 29 вересня: 22-го вересня відкриється в Одесі, а після київського концерту продовжиться в Дніпрі й Харкові.

Гостями фестивалю є надзвичайні музиканти і педагоги, віолончелісти Анн Гастинель (Франція), Юстус Грімм (Німеччина) та контрабасист Петру Іуга (Румунія).

Віолончелісти Юстус Грімм, Анн Гастінель, Петру Іуга також даватимуть майстер-класи. А цього вечора, разом із автором проекту, кожен із них виступить як соліст. Звучатимуть легендарні твори класиків Петра Чайковського, Ернста Блоха, Отторіно Респігі, Ніно Рота.

Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України

Диригент – ВОЛОДИМИР СІРЕНКОСолісти – ДЕНИС СЕВЕРИН (віолончель) ШвейцаріяЮСТУС ГРІММ (віолончель) НімеччинаАНН ГАСТІНЕЛЬ (віолончель) ФранціяПЕТРУ ІУГА (контрабас) Румунія

Програма:

П. Чайковський – Варіації на тему рококо для віолончелі з оркестром.Е. Блох – Єврейська рапсодія "Шеломо" для віолончелі з оркестром,О. Респігі – Адажіо з варіаціями для віолончелі з оркестром,Н. Рота – Концертний дивертисмент для контрабаса з оркестром

Вартість квитків - 80-400 грн.

Квитки онлайн: https://bit.ly/2LnTIcT

Мiсце проведення заходу Національна філармонія України

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео