Всеукраїнська профспілка юристів

Українці на передовій небайдужих: підтримка молоді та спорту

Українці на передовій небайдужих: підтримка молоді та спорту
308825 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Україна починається з тебе» – саме під цим гаслом відбувся Олімпійський урок у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

Ліцеїсти зустрілися зі спортсменом, чия історія надихає і змушує вірити в те, що неможливо це лише слово.

Парвіз Насібов дворазовий срібний призер Олімпійських ігор у Токіо 2020 та Парижі 2024 року поділився своїм шляхом до спортивного Олімпу.

Від перших тренувань до виступів на найбільших спортивних аренах світу він розповів про перемоги і поразки, а також про те, як зусилля та віра можуть здійснювати мрії.

Захоплені його історією, ліцеїсти слухали кожне слово, ставили безліч запитань і намагалися дізнатися про секрети успіху справжнього чемпіона. Ця зустріч залишила в них незабутнє враження, адже кожен отримав часточку натхнення та мотивації.

На завершення ліцеїстів чекав приємний сюрприз на подарунки від Національного олімпійського комітету України та його представника Віктора Острецова, а також можливість зробити фото зі знаменитим спортсменом.

Партнери НОК України «VT Energy» та ТОВ «Сіті Енерджі» зробили захід ще особливішим. Представник цих компаній Ростислав Дубовий разом із громадським діячем Поліною Жушма, вручили Парвізу Насібову подарунок побутову техніку на знак подяки за його внесок у спорт та мотивацію молодого покоління.

«Бізнес має бути соціально орієнтованим. Протягом багатьох років підтримка та розвиток молодого покоління була одним із основних напрямків діяльності. Продовжуватимемо цю справу »,- сказав Ростислав Дубовий.

«Спорт навчає дисципліни. Хочеться висловити величезну подяку Парвізу Насібову за те, що він приділяє час і надає приклад молоді», - зазначила Поліна Жушма.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео