Всеукраїнська профспілка юристів

В рамках проекту "Університет можливостей" у податковому університеті стартував Олімпійський тиждень.

В рамках проекту "Університет можливостей" у податковому університеті стартував Олімпійський тиждень.
322934 ПЕРЕГЛЯДІВ

В рамках проекту "Університет можливостей" у податковому університеті стартував Олімпійський тиждень.

 

12 вересня 2024 року в стінах Державного податкового університету за участі більше як 300 здобувачів вищої освіти нового набору було дано старт Всеукраїнському проекту НОК України Олімпійський тиждень під гаслом "Україна єднає серця".

Зауважимо що вперше в ДПУ  пройшов такий форум «Університет можливостей», що став платформою для презентації напрямів роботи підрозділів університету зокрема і спортивного.

Під час заходу студентська молодь університету могла насолоджуватися не лише спортивною програмою (греко-римська боротьба, фрі-файт, дзюдо та художня гімнастика) у рамках Олімпійського тижня, але й виступами творчих колективів.

Захід урочисто відкрив очільник університету Дмитро Серебрянський, який наголосив, що університет, як і кожна сім'я, має свої давні традиції. Він підкреслив, що ці традиції є важливою основою для розвитку не лише навчального закладу, але й студентської спільноти. Дмитро Миколайович  також зазначив, що університет пишається своїм багатим спортивним, культурним і науковим спадком, що передається від покоління до покоління.

Також на заході були присутні: Ігор Малинський – голова Відділення НОК України в Київській області, Валерій Андрійцев – випускник ЗВО, ЗМСУ, сребний призер Олімпійських ігор в Лондоні з боротьби вільної який розповів здобувачам про поєднання навчання зі спортом, переваги і можливості навчання в Податковому університеті, Вадим Гаєвий - виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області, начальник Центру студентського спорту ДПУ, Олександра Старкова – випускниця ДПУ, заслужений тренер України, МСУМК з дзюдо, Юрія Пустова – начальниц відділу фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради, а також професорсько-викладацький та тренерський склад Університету.

Даний спортивно – розважальний форум  ще раз підкреслив, що Державний податковий університет в тісній співпраці з Відділенням НОК України в Київській області — це  простір для розвитку лідерських якостей, творчих здібностей і спортивних досягнень. Університет створює всі умови для того, щоб кожен студент міг реалізувати себе у різних сферах життя та досягати успіху.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео