Всеукраїнська профспілка юристів

Драйв та емоції в режимі #BeActive.

Драйв та емоції в режимі #BeActive.
300484 ПЕРЕГЛЯДІВ

Драйв та емоції в режимі #BeActive. 

 На спорткомплексі Державного податкового університету відбувся День здоров'я приурочений Європейському тижню спорту координатором якого є НОК України, у якому взяли участь професорсько-викладацький склад, здобувачі вищої освіти та почесні гості — проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський;Голова Відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський; проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинень та проректор європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрій Болдов. 

Мета заходу — не лише популяризація спорту, олімпійського руху та здорового способу життя серед молоді, а й допомога захисникам і захисницям, які боронять нашу країну. Так, було відкрито збір на Еко флоу, Mavic 3t, тепловізор NikMicro LYNKS Pro, старлінк для 65-ї ОМБр, 2-ї МБ та 5-ї МР. Ці бригади виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку, а в одній із них захищає Україну випускник групи ОБП-19-3 факультету податкової справи, обліку та аудиту, виконуючий обов'язки командира роти, лейтенант Вадим Ольшевський.

День здоров'я розпочався хвилиною мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Далі на учасників завдяки зусиллям колективу кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я та Навчально-спортивного комплексу чекала насичена програма змагань, а саме:

легкоатлетична естафета;
міні-футбол;
перетягування каната;
естафети;
волейбол;
гирьовий спорт.

 Завершився День здоров'я кулінарним конкурсом і частуванням присутніх смачними стравами, які приготували представники навчально-наукових інститутів і факультетів ДПУ. Почесне журі на чолі з головним суддею гастрономічного змагання — проректором європейської інтеграції та цифрової трансформації Андрієм Болдовим, оцінили кулінарні вміння учасників і визначили переможців.

За підсумками змагань турнірна таблиця виглядає так: 

І місце — Факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту;

ІІ місце — Факультет податкової справи, обліку та аудиту;

ІІІ місце — Навчально-науковий інститут права;

IV місце — Факультет фінансів та цифрових технологій;

V місце — ННІ економічної безпеки та митної справи.

Дякуємо командам, гостям і професорсько-викладацькому складу за неймовірні емоції, старання та позитивну енергію, яка наповнила стадіон! Щирі вітання переможцям та подяка вболівальникам за потужну підтримку! І звісно, величезна подяка нашим Героям — Збройним силам України, за можливість проводити час разом у вільній та незалежній країні!

 

#BeActive #ДПУ #деньздоровя #освіта #навчання #наука #спорт #Ірпінь #спорт #Податковий #університет #КОВНОК #НОК

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео