Всеукраїнська профспілка юристів

Європейські лідери привітали українців з Днем Незалежності

Європейські лідери привітали українців з Днем Незалежності
306029 ПЕРЕГЛЯДІВ

▪️"Свобода, суверенітет, незалежність. Це те, на що Україна заслуговує, те, що підтримує Європа, те, що чекає в майбутньому", — написала Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола у Твіттері.

▪️"У їхній мужності, їхній силі та незмінній надії на мирне майбутнє та процвітання в об’єднаній Європі. Вони надихають усіх європейців. Вітаємо Президента Зеленського і народ України з Днем Незалежності України", — написала президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

▪️"Сьогодні ви святкуєте незалежність і свободу вашого народу. Це саме ті принципи, які захищає вся ваша країна у вашій відважній боротьбі проти жорстокої агресії росії. Ми захоплюємося вашою мужністю та вашою силою", — привітав українців канцлер Німеччини Олаф Шольц.

▪️"Підтримка України з боку Фінляндії залишається непохитною, оскільки ви мужньо продовжуєте захищати свою свободу", — написав Президент Фінляндії Саулі Нііністьо.

▪️"Дорогі українські друзі, у День вашої незалежності ЄС разом з вами. Ви є членом нашої європейської сім'ї, і ваше майбутнє – з нами. Слава Україні", — написав президент Європейської ради Шарль Мішель.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео