Всеукраїнська профспілка юристів

За матеріалами СБУ до 10 років тюрми загрожує ще двом ворожим поплічникам, які проводять окупаційну політику на Луганщині

За матеріалами СБУ до 10 років тюрми загрожує ще двом ворожим поплічникам, які проводять окупаційну політику на Луганщині
351462 ПЕРЕГЛЯДІВ

За матеріалами СБУ до 10 років за ґратами загрожує ще двом ворожим поплічникам, які проводять окупаційну політику на Луганщині

 СБУ зібрала доказову базу стосовно ще двох колаборантів керівного рівня, які реалізують політику російських загарбників на захопленій території Луганської області.

Одним із фігурантів є колишній український правоохоронець, який після подій 2014 року зрадив присязі та пішов на службу до так зв. «генпрокуратури лнр». У січні 2023 року правопорушник отримав призначення на посаду «заступника голови адміністрації Новоайдарського району лнр».

Другий зловмисник до війни працював головним спеціалістом у Марківській селищній раді. Підтримав загарбників і був призначений ними спочатку начальником відділу ЖКГ, а потім «заступником голови адміністрації Марківського району лнр».

Поки що ворожі поплічники працюють у незаконних «органах влади», виконують керівні функції, допомагають утверджувати на тимчасово окупованій території області «новий порядок».

         Досудове розслідування  стосовно них  завершено. Обвинувальні матеріали перебувають на розгляді в суді.

         Правопорушників оголошено у розшук.

         Досудове  розслідування проводили слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео