Всеукраїнська профспілка юристів

БЕБ передало цигарок на 10 млн грн для військових ЗСУ

БЕБ передало цигарок на 10 млн грн для військових ЗСУ
393327 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області спільно з працівникам Управління стратегічних розслідувань ДСР Національної поліції України передали 331 тис пачок цигарок у вісім військових частин Збройних Сил України. Загальна вартість відправлених цигарок - 10 млн грн.

Рішення про передачу тютюнових виробів для потреб військовослужбовців, залучених до виконання бойових завдань ухвалив Личаківський районний суд м. Львова.

У кінці лютого детективи БЕБ викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів, у тому числі їх контрабанду за кордон. Товари вилучено під час проведення обшуків у складському приміщенні на території Закарпатської області.

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області повідомили про підозру фігуранту за організацію та збут незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура.

Нагадаємо, детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених тютюнових виробів в тому числі їх контрабанду за кордон. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-na-lvivshchyni-vyluchylo-kontrafaktni-tsyharky-maizhe-na-18-mln-hrn
#ukraine  #БЕБ  #Бюро  #Бюджет #Економіка #Безпека #цигарки #контрафакт #електронні_сигарети #підробка

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, економічна безпека, Україна,ukraine,бюро,економіка,електронні_сигарети

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео