Всеукраїнська профспілка юристів

Відбулася зустріч з випускниками-бакалаврами щодо особливостей реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ

Відбулася зустріч з випускниками-бакалаврами щодо особливостей реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ
297875 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 травня 2023 р. відбулася онлайн-зустріч зі студентами-випускниками, які планують вступати до магістратури.

З вітальним словом до випускників бакалаврських програм звернувся перший проректор університету Олексій Гура, який побажав майбутнім вступникам успіхів у здачі вступних випробувань та змотивував їх до вступу у магістратуру саме Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Відповідальна секретарка приймальної комісії Марина Тесленко окреслила важливі питання щодо особливості реєстрації вступників на ЄВІ/ЄФВВ.

Марина Миколаївна роз’яснила такі питання: деталі заповнення заяви-анкети, оновлення  інформаційних сторінок приймальної комісії на сайті університету, графік проведення ЄВІ/ЄФВВ, програми вступних випробувань для тих, хто замість ЄВІ/ЄФВВ буде складати вступні випробування в Полтавському педагогічному, етапи вступної кампанії до магістратури та реєстрації електронних кабінетів вступників. Також розповіла про значення мотиваційних листів, критерії їх оцінювання, зразки оформлення.

Відповідальна секретарка закликала бакалаврів не зволікати і докласти зусиль, щоб вступити на бажану магістерську програму.

У кінці зустрічі Марина Тесленко відповіла на питання учасників конференції.

Відеозапис зустрічі щодо реєстрація вступників на ЄВІ/ЄФВВ за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1Aerf0YFhYhBulB6NwbeDWmhnFrcCiFDh/view?usp=share_link

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео