Всеукраїнська профспілка юристів

115 окрема механізована бригада ЗСУ: вітаємо з річницею!

115 окрема механізована бригада ЗСУ: вітаємо з річницею!
189200 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 березня 115 окрема механізована бригада ЗСУ відзначає річницю свого створення! Вітаємо її героїчних бійців з цією датою! Протягом року вони значно наблизили нашу перемогу над окупантом, допомогли відстояти велику частину території нашої держави та продовжують стояти на своїх позиціях, щодня ліквідуючи окупантів та ворожу техніку! 

Історія підрозділу дуже цікава багата на події, свого часу вона обов’язково посяде своє місце у підручниках. 115 бригада була сформована з самого початку війни на Черкащині. З того часу її воїни брали участь в обороні найскладніших ділянок фронту, демонструючи військову майстерність, сміливість та безумовну вірність батьківщині. Бійці 115 бригади ніколи не здавалися і впевнено та поступово йдуть до повної перемоги над загарбником.

 Війна проти окупанта ще не закінчилася, тож ми можемо бути впевнені, що бійці ще багато разів покажуть нам приклад, як потрібно знищувати рашистів та боронити свою землю! Бажаємо наснаги, фізичних і моральних сил для протистояння ворогу та такого ж оптимізму, яким наші бійці відзначилися з перших днів війни! Бажаємо нових перемог над ворогом без жодних втрат! 

З річницею! Слава Україні! Усе буде Україна!

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

Теги: ЗСУ,Вірю в ЗСУ, 115 бригада ЗСУ

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео