Всеукраїнська профспілка юристів

Годинники, запонки, дорогі автівки: речі, які підкреслюють статус чоловіка. Що відбувається за завісою світського життя киян?

Годинники, запонки, дорогі автівки: речі, які підкреслюють статус чоловіка. Що відбувається за завісою світського життя киян?
310937 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорогі годинники та прикраси від Tiffany, Montblanc, Alfred Dunhill, Roger Dubuis, Van Cleef & Arpels, Bulgari які носять відомі бізнесмени, політики, селебреті. Таких любителів дорогих дрібниць можна зустріти майже в кожному владному кабінеті. Хто являється ювелірним королем, який представляє ці всесвітньо відомі бренди у нашій країні?

З відомими каблучками від Tiffany, запонками від Montblanc та з іншими дорогими прикрасами політики, топ-менеджери, бізнесмени та зірки потрапляють під пильне око глядачів.

Tiffany, Montblanc, Alfred Dunhill, Roger Dubuis, Van Cleef & Arpels, Bulgari всесвітньо відомі бренди, про які чули всі. Середні ціни на прикраси в будь-якому із цих магазинів сягає до 1 мільйона гривень, приблизно 25 тисяч євро, ато і більше. Бренди, які носять у королівських будинках, полюбляють відомі  правителі всього світу та й не оминають голлівудські зірки.

Стильні годинники від Roger Dubuis, які так полюбляють купувати українські політи та їх дружини, середня вартість яких 133 тисячі доларів.

Як стало відомо , Роберт Кьонінг офіційний та єдиний представник цих компаній в Україні. Ще кілька років тому, маловідомий мільйонер мав у столиці 15 бутиків з вище згаданих брендів, що й дозволило бути йому у тренді топ-100 за версією Forbes. Він займає восьме місце серед найбагатших українських екс - патів, а його статки обраховуються сотнями мільонів доларів.

У коло спілкування Кьонінга входять Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Потап, Дмитро Гордон та багато інших зірок, але як виявилося, вони не лише являються у "кругу спілкування", а й ,за сумісництвом ще й VIP - клієнти.

Без ювелірного короля не проходить жоден урочистий світський захід Києва. Урочисте запалення вогнів ялинки Tiffany, гала-вечір ювелірного будинку Bulgari, презентації годинників, кінопрем'єри - де тільки його не помічали камери журналістів. Кьонінг являється або спонсором світських заходів, або ж головний гість.

Теги: Tiffany,Власник ювелірних бутіків Роберт Кьоніг,Роберт Кьоніг

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео