Всеукраїнська профспілка юристів

"Динамо" дозаявило спадкоємців Забарного та Циганкова на друге коло УПЛ

"Динамо" дозаявило спадкоємців Забарного та Циганкова на друге коло УПЛ
170714 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після активного зимового трансферного вікна київське "Динамо" оновило заявку команди на чемпіонат України.

"Біло-сині" внесли трьох нових виконавців до заявки на весняну частину вітчизняної першості. Шанси закріпитися в обоймі киян отримали оборонці Максим Дячук і Владислав Єременко, а також вінгер Назар Волошин.

Останній наразі отримав найбільше досвіду. Перше коло він провів у складі "Кривбаса". Волошин зіграв 13 поєдинків у Прем'єр-лізі, в яких забив 4 м'ячі. Вихованець "Динамо" може зіграти на обох флангах атаки та конкуруватиме за місце, що стала вакантним після продажу Циганкова до іспанської "Жирони".

Натомість Дячук провів половину сезону 2022/23 у складі "Олександрії". Там він встиг зіграти 5 поєдинків УПЛ. У столиці центрбек боротиметься за позицію проданого в англійський "Борнмут" Забарного. Натомість 18-річний Єременко на дорослому рівні ще не виступав.

"Динамо" відновить сезон 4 березня. У Києві команда Мірчі Луческу прийме петровський "Інгулець". Після першого кола "біло-сині" посідають 3-тє місце, набрали 30 очок і відстають на п'ять пунктів від "Дніпра-1", який провів на матч менше.

Джерело

Теги: Динамо,Україна,Футбол, новости футбола, новини футболу,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Максим Дячук , Владислав Єременко,Волошин,Назар Волошин,Кривбас,Жирона,Олександрія,Циганков,Луческу,Луческу Вікіпедія,Мірча Луческу,Мірча Луческу Вікіпедія,Інгулець,Дніпро-1,УПЛ,Єременко
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео