Всеукраїнська профспілка юристів

Зінченко прилаштував кількох українців у Манчестер Сіті

Зінченко прилаштував кількох українців у Манчестер Сіті
282136 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футболіст збірної України Олександр Зінченко допоміг біженцям.

Захисник лондонського Арсенала домовився про те, аби шістьох українських дітей взяли до академії Манчестер Сіті, повідомляє The Athletic.

Дехто з юних футболістів – це діти друзів Зінченка, а інші самі звернулися до Олександра з проханням про допомогу.

З початку повномасштабного вторгнення росіян футболіст активно займається волонтерською діяльністю. Він не лише допомагає біженцям у Британії, але й збирає гуманітарну допомогу для України.

Нагадаємо, Зінченко був гравцем Манчестер Сіті у 2016-2022 роках. Влітку українець за 35 млн євро перейшов до Арсенала, з яким зараз лідирує в АПЛ.

15 лютого "каноніри" зустрінуться з Манчестер Сіті, що відстає на три бали в турнірній таблиці, зігравши на матч більше

Джерело

Теги: Олександр Зінченко,Зінченко,Олександр Зінченко Вікіпедія,Зінченко Вікіпедія,Манчестер Сіті,Мансити,МанСіті,Футбол,Новости, новости футбола, новини футболу,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футболіст збірної України Олександр Зінченко,Футболіст збірної України Зінченко,збірна України Олександр Зінченко,збірна України Зінченко,збірна України ,Україна,Арсенал, Арсенал Вікіпедія,академія Манчестер Сіті,футболіст ,гуманітарна допомога,допомога,гуманітарка,повномасштабне вторгнення росіян,вторгнення росіян,волонтерська діяльність,волонтерство,біженці,каноніри
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео