Всеукраїнська профспілка юристів

Лідер збірної України змінив прописку в НБА

Лідер збірної України змінив прописку в НБА
329305 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український атакувальний оборонець Святослав Михайлюк змінив "Нью-Йорк Нікс" на "Портленд Трейл Блейзерс".

25-річний вихованець "Черкаських Мавп" обміняний до "Портленда". Орегонці стануть шостим клубом у заокеанській кар'єрі українця.

Михайлюк став частиною обміну до "Нікс" Джоша Харта. "Трейл Блейзерс" взамін отримали зірку збірної України, Кема Реддіша та Раяна Арчідіаконо. Також "Портленд" матиме захищений вибір у першому раунді драфту НБА-2023.

Українець на студентському рівні виступав за "Канзас Джейгокс". За час виступів під егідою асоціації Михайлюк втретє став учасником обміну. Раніше "Лейкерс" обміняли його в "Детройт" на Реджі Буллока, а в 2021 році "Пістонз" віддали оборонця до "Оклахоми-Сіті" в обмін на Хаміду Діалло.

Михайлюк був глибоким резервістом "Нікс". У нинішньому сезоні він провів усього 12 матчів регулярного чемпіонату. Середні цифри українця – 1.8 очко, 0.6 підбирань, 0.1 передач, 0.1 перехоплень за 3.3 хвилини на паркеті. Ще 1 поєдинок Михайлюк зіграв у Джі-Лізі за "Вестчестер" (35 пунктів).

 

 

Теги: Абдул-Джаббар,Абдул-Джаббар Википедия ,Карим Абдул-Джаббар ,Карим Абдул-Джаббар Википедия,Михайлюк,Нікс,Михайлюк ,Михайлюк Википедия,Никс Михайлюк ,Никс Святослав Михайлюк ,Святослав Михайлюк ,Святослав Михайлюк Википедия,Джеймс Леброн Википедия,Джеймс Леброн ,Леброн ,Леброн Википедия,Вестчестер,Джі-Ліга,Оклахоми-Сіті,Детройт,Хаміду Діалло,Хаміду Діалло Вікіпедія,Діалло Вікіпедія,Діалло ,Лейкерс,Канзас Джейгокс,Канзас ,Джейгокс,Реджі Буллок,Буллок,Пістонз,Оклахома-Сіті,Оклахома,НБА-2023,НБА,Джош Харт,Харт,Трейл Блейзерс,Кем Реддіш,Реддіш,Портленд,Нью-Йорк Нікс,Портленд Трейл Блейзерс,Черкасские Мавпы
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео