Всеукраїнська профспілка юристів

0:2 краще ніж 0:4. Динамо програло свій другий поєдинок на зборах

0:2 краще ніж 0:4. Динамо програло свій другий поєдинок на зборах
400214 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київське Динамо провело свій другий спаринг на зимових зборах в Анталії. У суботу, 28 січня, кияни в Анталії зіграли з чинним чемпіоном Словенії Марібором.

На перший тайм Луческу випустив дуже експериментальний склад – Попов і Сидорчук з основи, Бесєдін в атаці, якому мали допомагати Діалло, Царенко та Волошин.

До перерви згадати у грі особливо нічого – змінні спроби команд щось організувати, пара підходів (не більше того) від кожного із суперників, які з натяжкою можна назвати небезпечними, та логічний нульовий підсумок.

Ну і відзначити можна досить заведених гравців обох команд, які встигли до перерви нахопити по дві картки кожна, що забагато для спарингу.

На другий тайм Луческу випустив фактично другий склад, але покращення у грі команді це не принесло. Навіть навпаки.

Тайм почався досить активно, і вже на 49-й Марібор вийшов уперед: після класної комбінації Антолін пробив метрів з 25 точно під штангу.

Фактично одразу ж Ванат заробив пенальті, який сам же й не реалізував – обдурив не лише воротаря, а й ворота, пробивши поряд зі штангою.

Після цього незабитого пенальті стало зрозуміло, що кияни сьогодні не те що не виграють, а й не відіграються.

За певної територіальної переваги Динамо небезпеки біля воріт словенців майже не виникало.

Потім почалися нерви, Лонвейк, який вийшов на другий тайм, заробив дві жовті та пішов відпочивати (замість нього вийшов Беніто), а під завісу Ілічич показав, хто тут хто.

Накрутив трьох гравців киян, скинув під удар Брнічу, котрий знущально котнув під штангу.

0:2, друга поразка Динамо на зборах. Хоча, після 0:4 від Рапіда, прогрес, як бачимо, в наявності (сарказм це чи фактаж, кожен вирішить для себе сам).

Динамо (Київ) – Марібор (Словенія) 0:2

Голи: Антолін (49), Брніч (80)

Незабитий пенальті: Ванат (61, мимо)

Вилучення: Лонвейк (75, друга жовта, з правом заміни)

Динамо (1 тайм): Нещерет, Дубінчак, Попов, Сирота, Тимчик, Сидорчук, Яцик, Діалло, Царенко, Волошин, Бесєдін

Динамо (2 тайм): Нещерет (Моргун, 71), Кравченко, Попов (Сирота, 71), Бурда, Вівчаренко, Лонвейк, Гармаш, Андрієвський, Лєднєв, Караваєв, Ванат.

Джерело

Теги: Динамо програло свій другий поєдинок на зборах,Динамо програло другий поєдинок на зборах,Динамо , Україна, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новини футболу,Новини, Новости, новости футбола,Незабитий пенальті,пенальті,Гол,Голи,Динамо (Київ) – Марібор (Словенія),Марібор (Словенія),Динамо – Марібор,Марібор,Динамо (Київ),Антолін, Брніч,Ванат,Лонвейк,Нещерет, Дубінчак, Попов, Сирота, Тимчик, Сидорчук, Яцик, Діалло, Царенко, Волошин, Бесєдін,Моргун,Попов,Кравченко,Сирота,Бурда,Вівчаренко, Лонвейк, Гармаш, Андрієвський, Лєднєв, Караваєв, Ванат,Луческу,Луческу Вікіпедія,Мірча Луческу,Мірча Луческу Вікіпедія,Діалло, Царенко ,Волошин
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео