Всеукраїнська профспілка юристів

115 окрема механізована бригада ЗСУ : їхня робота і складна, і водночас цікава, адже швидко й влучно знищувати позиції окупантів і самих окупантів є дуже і дуже важливо

115 окрема механізована бригада ЗСУ : їхня робота і складна, і водночас цікава, адже швидко й влучно знищувати позиції окупантів і самих окупантів є дуже і дуже важливо
318124 ПЕРЕГЛЯДІВ

          Війна застала кожного з нас неочікувано, миттєво охопивши всю країну, як снігова лавина, що загрозлива насунулася з гір. Єдине лихо поріднило кожного українця і змусило або докласти всіх зусиль задля підтримки, або взяти до рук зброю. Але не всі воїни тримають в руках автомати чи тому подібну вогнепальну зброю, є й ті, хто боронить нашу країну працюючи з залізними пташками – дронами.

          Яскравим прикладом неперевершеної праці з дронами, що слугують координаторами для нашої нищівної артилерії, є оператори 115-ї ОМБр. Їхня робота і складна, і водночас цікава, адже швидко й влучно знищувати позиції окупантів і самих окупантів є дуже і дуже важливо.

Бійці 115-тої окремої механізованої бригади дуже добре знають цю справу.

Серед воїнів є безліч асів, що не просто наводять нашу зброю на позиції ворога й допомагають їх відправляти до пекла, а ще й рятують своїх пташок від небезпеки. Як розповідають самі хлопці, не рідко траплялися на стільки тяжку ситуації та випадки, що важливо було не тільки зберегти дрона, але й власне життя.

Кожен оператор має що розповісти й кожна їх історія безцінна. Чи то ранок, день, ніч, а вони вже на позиції та запускають літальний апарат до неба. Декілька хвилин і ціль знайдено, інформацію негайно передають, а вже потім артилерія відпрацьовує по позиціях і нищить окупантів. Але не тільки ми бачимо ворога з неба, не рідко і він слідкує за українськими військовими. Тому ця праця і не менш небезпечна, що очі ЗСУ дуже шкодять ворогу.

Кожен з цих героїв потрапляв у дуже небезпечні ситуації та навіть самі хлопці зі 115-ої це підтверджують. Але водночас кожен із них впевнений в тому, що Україна ось-ось переможе, бо вони роблять для цього все можливе. Більше віри в наших героїв і нехай вдача ніколи від них не відвертається.

           Віримо в Збройні Сили України та їх пташок!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео