Всеукраїнська профспілка юристів

Удар «шахедами» по Київщині та безперервні обстріли Херсона. Головне за ніч по регіонах

Удар «шахедами» по Київщині та безперервні обстріли Херсона. Головне за ніч по регіонах
378749 ПЕРЕГЛЯДІВ

? Удар «шахедами» по Київщині та безперервні обстріли Херсона. Головне за ніч по регіонах

• На Київщині

Вночі росіяни атакували Київщину дронами-камікадзе. Нашим захисникам вдалося знищити 22 повітряні цілі.

У столиці повітряна тривога тривала понад чотири години. Очільник ОВА повідомив, що ворог намагався поцілити по критичній інфраструктурі.

Вранці мер Києва Кличко повідомив, що пошкоджень зазнали об‘єкти енергетичної інфраструктури:

? У місті – аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об‘єкти теплопостачання.

• На Полтавщині

Вночі у Кременчуцькому районі сили ППО збили один «шахед».

• На Сумщині

росіяни з артилерії обстріляли Миропільську громаду (вісім «прильотів»), із мінометів гатили по Краснопільській громаді (п’ять «прильотів»).

• На Запоріжжі

Окупанти обстріляли Оріхів, Гуляйполе, Ольгівське, Темирівку та низку інших населених пунктів. Є руйнування будинків у результаті обстрілів.

• На Харківщині

Обстрілів зазнали райони Огірцевого, Вовчанська, Новомлинська, Андріївки, Куп’янська, Кучерівки, Лимана Першого, Вільшани, Орлянського, Кислівки і Котлярівки. У Куп'янську пошкоджено п’ять приватних будинків, поранення отримала 78-річна жінка.

• На Дніпропетровщині

ППО збила усі повітряні цілі ворога – ракету та три «шахеди». У Кам’янському районі уламки знищеного дрона впали на приватне підприємство, сталася пожежа. Також росіяни обстріляли з важкої артилерії Нікополь та Марганець, без жертв. 

• На Луганщині

Ворог обстріляв Новоселівське, Стельмахівку, М’ясожарівку. Також вогонь росіян зафіксували неподалік Новоєгорівки, Площанки, Невського, Червонопопівки і Діброви.

• На Донеччині

Під обстріли потрапив Торецьк – пошкоджено 22 будинки, насосна станція та ЛЕП на окраїні міста. Також загарбники били по інших населених пунктах на різних напрямках – зокрема, по Бахмуту, Костянтинівці, Марʼїнці, Вугледару.

• На Миколаївщині

В області знищили сім ворожих дронів.

• На Херсонщині

Окупанти завдавали ударів по Бериславському та Херсонському районах. Від вогню противника постраждала цивільна інфраструктура Антонівки, Херсона й інших населених пунктів. По області чотири людини отримали поранення, одна людина загинула.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео