Всеукраїнська профспілка юристів

Миру й щастя, дорогі українці, з Різдвом Христовим!

Миру й щастя, дорогі українці, з Різдвом Христовим!
425138 ПЕРЕГЛЯДІВ

З року в рік, саме 25 грудня, ми відзначаємо свято, що відоме кожному з нас, як Різдво Христове. З ним пов'язані багато стародавніх традицій нашого народу, а саме: різдвяні вертепи, дитячі колядки, яких молодь очікує з нетерпінням, та безліч смачних страв на столі серед яких обов’язково є кутя.

Саме це свято вважається одним з найбільш визначних в церковному календарі, а для українців, особливо в час таких тяжких подій, воно має дещо особливе значення. У 2022 році, в час, коли у нашій країні війна і доля підготувала для кожного з нас тяжке випробування, ми єдині та сильні і не дозволимо ворогу вкрасти у нас свято.

І тому, у Різдвяний святвечір від щирого серця бажаємо здійснення усіх надій і мрій, щоб кожне добре та щире бажання стало реальністю. Бажаємо, щоб чудове свято подарувало велику радість, щоб для щасливого життя не було ніяких перешкод. 

Від душі бажаємо миру і достатку, надії і благополуччя, удачі і душевного тепла. Бажаємо, щоб чарівний дух Різдва в цьому році об’єднав кожну родину, відновив теплі зустрічі з друзями та приніс умиротворення і радість. Хай цьогорічне Різдво принесе нашій країні тільки перемогу, хай наше славне ЗСУ знищить все зло, а доля більше не буде випробовувати нас на міцність. 

Віримо тільки в найкраще, віримо в ЗСУ, віримо в кожного з нас та в себе і наближаємо довгоочікувану перемогу разом! Слава Україні, її героям та кожному українцю! З Різдвом Христовим! Миру й щастя!

Щасливого Різдва!

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео