Всеукраїнська профспілка юристів

Хочу як чемпіон: Мессі визначився із своєю подальшою кар'єрою у збірній Аргентини

Хочу як чемпіон: Мессі визначився із своєю подальшою кар'єрою у збірній Аргентини
332422 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірковий нападник ПСЖ планує і далі тішити своєю грою аргентинських фанатів. Після перемоги на чемпіонаті світу-2022 Ліонель розповів про своє бачення щодо подальших виступів за "альбіселесте".

Легенда збірної Аргентини Ліонель Мессі таки став чемпіоном світу. У фіналі катарського Мундіалю-2022 його команда у неймовірному матчі перемогла Францію в серії пенальті.

Раніше 35-річний Лео казав, що цей фінал буде його останнім матчем на чемпіонатах світу. Багато хто очікував, що на такій мажорній ноті Мессі взагалі попрощається зі збірною.

Мессі залишається

Втім, нападник поки не планує зав'язувати із іграми на міжнародному рівні. Про це Мессі розповів в інтерв'ю аргентинському журналісту Гастону Едулу.

Я не збираюся йти з національної збірної Аргентини. Хочу продовжувати грати як чемпіон, – заявив Ліонель.

Лео – король Аргентини

Нагадаємо, що Мессі виступає за збірну Аргентини з 2005 року. За цей час він награв аж 172 поєдинки у формі "альбіселесте", відзначившись 98 голами. Окрім ЧС-2022, Ліонель підкорив зі збірною ще і Копа Америка у 2021 році.

На чемпіонатах світу нападник ПСЖ став рекордсменом за кількістю проведених матчів (26). Крім того, дубль у фіналі дозволив йому увійти в топ-п'ятірку найкращих голеадорів Мундіалів. Всього він забив 13 голів на п'яти турнірах.

Джерело

Теги: Зірковий нападник ПСЖ ,нападник ПСЖ ,ПСЖ ,Парі Сен-Жермен,Франція,Аргентина, сборная Аргентины ,Аргентина - Франция,Аргентина - Франция 3:3, Чемпіонат Світу-2022, Чемпіонат,Чемпіонат Світу 2022, Мундіаль, Мундіаль-2022,Мундіаль 2022,Катар, Мундіаль в Катарі,Ліонель Мессі,Мессі,Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі Вікіпедія,Легенда збірної Аргентини Ліонель Мессі ,Легенда збірної Аргентини Мессі ,Збірна Аргентини Ліонель Мессі ,Збірна Аргентини Мессі ,Збірна Аргентини ,Мессі визначився із своєю подальшою кар'єрою у збірній Аргентини
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео