Всеукраїнська профспілка юристів

Пак’яо тріумфально повернувся у ринг, заробивши грошей для України

Пак’яо тріумфально повернувся у ринг, заробивши грошей для України
236586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-чемпіон світу у вісьмох вагових категоріях Менні Пак’яо провів виставковий поєдинок проти корейського блогера Ді Кей Йо.

Шестираундовий поєдинок відбувся у Південні Кореї. Пак’яо (62-9, 39КО) двічі відправляв опонента в нокдаун – у четвертому та шостому раундах. До честі блогера, обидва рази йому вдавалося підійнятися та продовжити бій, тож фінальний гонг він почув, стоячи на ногах. Щоправда, судді все одно одноголосно віддали перемогу філіппінцю.

Нагадаємо, перед цим поєдинком Пак’яо заявив, що усі зібрані гроші підуть на доброчинність – частину отримають філіппінці, частину – українці, що постраждали від повномасштабної війни, розв’язаної росією.

Професійну кар’єру Пак’яо завершив у 2021 році після поразки Йорденісу Угасу. Нещодавно Менні балотувався на посаду президента Філіппін, але зазнав поразки.

Теги: Пак’яо ,Пак’яо Вікіпедія,Спорт,Новости спорта,новости,новини,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,бокс,новости бокса,новини боксу,Менні Пак’яо Вікіпедія,Менні Пак’яо ,Ді Кей Йо,Пак’яо переміг Ді Кей Йо,Пак’яо переміг у виставковому поєдинку
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео