Всеукраїнська профспілка юристів

На лаві підсудних опинився мешканець Київщини, який під час конфлікту ножицями вбив опонента та посягнув на життя іншого

На лаві підсудних опинився мешканець Київщини, який під час конфлікту ножицями вбив опонента та посягнув на життя іншого
325754 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактом умисного вбивства чоловіка та замаху на вбивство іншого (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Розслідуванням встановлено, що в липні поточного року в селі Музичі Бучанського району між відпочиваючими біля озера виник конфлікт. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння обвинувачений наніс одному з учасників конфлікту 5 ударів ножицями у різні частини тіла, внаслідок чого останній помер на місці злочину.

Крім того, обвинувачений завдав декілька ударів ножицями в область голови та шиї другому потерпілому, від чого він втратив свідомість. Вважаючи що він вбив своїх опонентів, чоловік з місця злочину зник.

Вирок суду вказана особа чекатиме під вартою.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

Примітка : відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео