Всеукраїнська профспілка юристів

ОЧИСТИМО СВОЮ ЗЕМЛЮ ВІД ОКУПАНТІВ

ОЧИСТИМО СВОЮ ЗЕМЛЮ ВІД ОКУПАНТІВ
323542 ПЕРЕГЛЯДІВ
Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Епіфаній привітав особовий склад Командування Об’єднаних Сил Збройних Сил України з прийдешнім святом – Днем захисників і захисниць України.
Під час урочистостей Митрополит Епіфаній звершив молебень за наших воїнів, перемогу України та збереження її від російських нападників.
– Сьогодні ми просимо Бога допомоги у подоланні зла російської агресії. Ви – наші захисники та весь український народ вже неодноразово довели свою силу духу та самовіддану любов до Батьківщини. Ціна нашої боротьби чимала, але ми не зазіхаємо на чуже й не маємо іншої Богом даної землі, тож усіма силами будемо берегти свою Україну, – наголосив предстоятель автокефальної Української Православної Церкви.
Він також зазначив, що ворог лютий і підступний, однак дії його злочинні, цинічні та неправедні, а отже – неугодні Богові. Саме тому агресор зазнає поразки, бо попри зовнішню показову православність, вони йдуть стежкою диявольської брехні й кривавого Каїнового гріха.
– З допомогою Господа ми очистимо свою землю від окупантів і нехай Покров Божої Матері збереже вас від усякого зла, – підкреслив Митрополит Епіфаній.
Його Блаженство окропив присутніх освяченою водою та відзначив військовослужбовців церковними нагородами.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео