Всеукраїнська профспілка юристів

Доброград забудовник, Чуб Дмитро Васильович, ГРАНД ЧАБАНИ, "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "ФАРЛОНГ", ФОНД "ОРОТАВА" або шахрайські схеми під прикриттям поліції та прокуратури

Доброград забудовник, Чуб Дмитро Васильович, ГРАНД ЧАБАНИ, "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "ФАРЛОНГ", ФОНД "ОРОТАВА" або шахрайські схеми під прикриттям поліції та прокуратури
247912 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посадові особи, в діях яких, вбачаються можливі ознаки кримінальних правопорушень передбачених ст. 28, ст.190, ст.364, ст.191, ст.355 Кримінального кодексу України. Внаслідок чого громадяни Пономаренко С.М., Головащук В.В., Біба Л.В., Баcиста Б.І., Самойлова І.Ю., та загалом 18 громадян були позбавлені права на житло:  

- Забудовник: ТОВ «ГРАНД ЧАБАНИ», код ЄДРПОУ 41005536, АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «ОРОТАВА» код ЄДРПОУ 43152183, ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ФАРЛОНГ», код ЄДРПОУ 36350837.

- Посадові особи Банку: АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», код ЄДРПОУ 20280450.

- Також громадяни: Гайдайчук Петро Леонідович 13.07.1970 н.р., Ірпінь  вул. Соборна 1Г кв. 12,

Гайдайчук Богдан Петрович 17.05.1998 н.р., Вишневе, вул. Дорошенко 25Б, Татаров Максим Євгенович (адвокатський супровід), працівники поліції та прокуратури Києво-Святошинського району та Бучанського РУП ГУНП Київської області які не виконували навмисно свої посадові обов’язки, можливу за винагороду, можливо у них є квартири у даного забудовника, можливо вони мали відношення до громадянина який знімав кошти потерпілих зі свого депозиту, надалі злочинна група (ЗГ).

Потерпілі: Громадяни, які надали довіреність на представлення їх інтересів: Пономаренко С.М., Головащук В.В., Біба Л.В., Баcиста Б.І., Самойлова І.Ю. 

Доброград забудовник : деталіі афери

АФЕРА: Забудовник, маючи р/р в Банку АБ «УКРГАЗБАНК», за 10 днів до реалізації своїх злочинних намірів, уклав угоду з Банком АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», код ЄДРПОУ 20280450, на предмет того, що при оплаті за продаж квартир, в Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», на рахунок Забудовника, в Банку АБ «УКРГАЗБАНК», Банк АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» зобов’язується перерахувати кошти Забудовнику протягом однієї доби. Даний договір був укладений, щоб ввести в оману Потерпілих.

Також, щоб ввести в оману Потерпілих, Забудовник підписав Акти прийому-передачі у власність квартири (форвардного контракту) з Потерпілими, але підписано не уповноваженою особою, проте, підписав працівник Забудовника.

Злочинне угрупування, знали за два місяці, що Банк АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» буде ліквідований, і скоріш за все у злочинного угрупування або пов’язаних з ними осіб був депозит в Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», оскільки в банку коштів не було, то злочинне угрупування під різними підставами умовили Потерпілих класти гроші за оплату квартир саме в Банк АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ». 

Валютування (день, коли мають бути відправлені кошти за призначенням), при цьому ставилась дата 30 липня 2021 року, коштів на транзитному рахунку Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» не було, банк про це знав, але кошти приймав, хоча по закону повинен був повернути кошти платнику, а через 11 днів 12.08.2021 року в Банк АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» зайшла тимчасова адміністрація та усі рахунки були заблоковані.

За три доби в касу Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ, Забудовник завів 18 громадян, які внесли в касу, як оплату за квартири, загалом 12 мільйонів гривень.

Доброград забудовник : змова організованої групи осіб з метою заволодіння коштами громадян

Як на нашу думку, кошти після внесення в касу на р/р Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» не клались і після внесення коштів в касу, після того, як потерпілі залишали приміщення банку, в той же день протягом години, член злочинної групи, приходив в касу та забирав кошти зі свого депозиту у даному відділенні Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», що говорить про змову організованої групи осіб з метою заволодіння коштами громадян, а саме забудовника, працівників працівники поліції та прокуратури Києво-Святошинського району,  АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» та громадянина або громадян, в яких були депозити в банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ», коштів повернути депозити в банку не було тому і була реалізована схема по заволодінню коштами громадян шахрайським чином.

На сьогодні порушені кримінальні справи ч.4 ст.190 КК України, стосовно працівників банку, але дана ст.190 КК України, не має перспективи в суді, бо в діях працівників банку вбачаються ознаки ст.364 та ст.191 КК України. Тобто в діях посадових осіб та громадян, які входять в злочинне угруповання, посадових осіб Забудовника та Банку АТ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ вбачаються ознаки кримінальних правопорушень передбачених ст. 28, ч.4 ст.190, ст.364, ч.5 ст.191, ст.355 Кримінального кодексу України.



                                                                         Мітинг постраждалих від забудовника Доброград

Теги: Шахрайство, шахраї, нерухомість, квартири, житло, ГРАНД ЧАБАНИ, Доброград, ОРОТАВА, ФАРЛОНГ, Гайдайчук Петро Леонідович, Гайдайчук Богдан Петрович, Татаров Максим Євгенович, Банк ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ, ЖК "Піонерський квартал", ЖК "Піонерський квартал 2", ЖК "Гостомель Сіті",ЖК "Сакура",ЖК "Українка",Таунхауси "BEST HOUSE",Чуб Дмитро Васильович

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео