Всеукраїнська профспілка юристів

Дайджест новин за ніч

Дайджест новин за ніч
323588 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Дайджест новин за ніч:

▪️ На базу відпочинку в Кирилівці зайшли понад два десятки російських бронетранспортерів. В селищі міцніє партизанський рух, - Запорізька ОДА з посиланням на перехоплені СБУ розмови місцевих жителів з російськими військовими.

▪️ Рашисти підтягнули на Херсонщину ешелон з 30 одиниць 50-річних розконсервованих танків Т-62, а також автомобільну техніку, бойові броньовані машини, реактивні системи залпового вогню, - ОК «Південь».

▪️путін «подав сигнали» про готовність до обміну полоненими та розблокування українських портів для постачання продовольства через Чорне море. Про це заявив канцлер Австрії Карл Негаммер, який провів телефонну розмову з очільником кремля.

▪️ Карл Негаммер попередив путіна, що уряд Австрії забере в Газпрому велике підземне сховище в Гайдаху, якщо російський газовий монополіст його не використовуватиме.

▪️ Пентагон поки не ухвалив остаточне рішення щодо можливого постачання американських ракетних систем залпового вогню до України. У Білому домі вивчають питання передачі ЗСУ універсальних пускових установок MLRS, – речник Пентагону Джон Кірбі.

▪️ Міністерство праці Японії вирішило заохотити місцеві компанії приймати на роботу вимушених переселенців з України. Організації, які будуть наймати українців, що виїхали через війну, зможуть отримати гранти у розмірі до 600 тисяч ієн.

▪️ На території Донецької області 27 травня українські військові знищили передовий командний пункт російських військових.

▪️ Іран заявив про затримання двох грецьких нафтових танкерів у Перській затоці у відповідь на дії США. В МЗС Греції заявили, що це рівноцінне піратству.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео