Всеукраїнська профспілка юристів

Російське вторгнення в Україну : Рашисти готують «парад» у зруйнованому Маріуполі

Російське вторгнення в Україну : Рашисти готують «парад» у зруйнованому Маріуполі
371907 ПЕРЕГЛЯДІВ

❗️Рашисти готують «парад» у зруйнованому Маріуполі

▪️В зруйнований Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики рФ, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.

▪️Основне завдання путінського чиновника – підготовка «урочистих заходів» 9 травня. Відомо, що рашисти відмовляються від проведення «свята» в окупованому Донецьку, в тому числі імітації «військового параду». Наразі в ОРДЛО не проводиться підготовчих робіт з цих питань.

▪️Тож Маріуполь, за планами рашистів, має стати центром «урочистостей». З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.

▪️Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про «радість» місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео