Всеукраїнська профспілка юристів

Російське вторгнення в Україну : Військово-медичне управління СБУ модернізує власну матеріально-технічну базу

Російське вторгнення в Україну : Військово-медичне управління СБУ модернізує власну матеріально-технічну базу
375817 ПЕРЕГЛЯДІВ

В умовах війни наші медики чинять справжні дива і роблять усе, аби врятувати кожного пораненого українського захисника. А щоб їхня робота була ще ефективнішою, потрібне сучасне обладнання.

Ми щиро вдячні волонтерам, котрі допомагають лікарям з таким устаткуванням. Так, Військово-медичне управління СБУ модернізує власну матеріально-технічну базу. Зокрема, за напрямком надання невідкладної медичної допомоги особовому складу, медичного супроводу поранених та постраждалих на догоспітальному етапі.

Волонтери передали сучасні автомобілі швидкої медичної допомоги та реанімаційне обладнання.

Це відбулося в межах гуманітарної програми «Convoi national des Ambulanciers France – Ukraine» у взаємодії з асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» та патріотично налаштованими громадянам.

Щиро дякуємо за надану допомогу українським патріотам та іноземним друзям. Саме завдяки спільним зусиллям ми обов'язково переможемо ворога, який загрожує не лише Україні, а й усьому цивілізованому світу!

Слава Україні!

Теги: Російське вторгнення в Україну, Україна понад усе!,Разом переможемо! Слава Україні!, stoprussia, closethesky, war in Ukraine

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео