Всеукраїнська профспілка юристів

Російське вторгнення в Україну : Над вивезенням Медведчука працювала ФСБ, залучили навіть злочинців: Баканов розповів деталі операції СБУ

Російське вторгнення в Україну : Над вивезенням Медведчука працювала ФСБ, залучили навіть злочинців: Баканов розповів деталі операції СБУ
387447 ПЕРЕГЛЯДІВ

Над вивезенням Медведчука працювала ФСБ, залучили навіть злочинців: Баканов розповів деталі операції СБУ

Що саме сказав очільник СБУ Іван Баканов:

? Російські спецслужби організували операцію для переправлення Медведчука до «Придністров’я», а потім – до Москви. До реалізації задуму залучили навіть представників злочинного світу та корумпованих правоохоронців.

? ФСБ намагалася максимально замаскувати свої плани – вкидали дезінформацію, спеціально робили фейкові «зливи», намагалися організувати «липові» маршрути для евакуації та навіть підготували «псевдо-Медведчуків» для відвернення уваги.

? Медведчука під виглядом військового ЗСУ нібито у супроводі колег хотіли довезти до українського кордону. Там – човном переправити до так званої «Придністровської Молдавської Республіки», де на нього вже чекала група спецпризначенців ФСБ.

? Затримали Медведчука під час виїзду з Київської області. Політика супроводжували українські правоохоронці, які також будуть відповідати за свої дії.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео