Всеукраїнська профспілка юристів

? “Маю родинну лінію з Києва”: Дуров звернувся до користувачів Telegram з України

?  “Маю родинну лінію з Києва”: Дуров звернувся до користувачів Telegram з України
300593 ПЕРЕГЛЯДІВ

?  “Маю родинну лінію з Києва”: Дуров звернувся до користувачів Telegram з України

Засновник Telegram Павло Дуров пояснив, чому ніколи не зрадить своїх користувачів з України і який зв’язок у нього з нашою країною. Пост був опублікований у англійському каналі Дурова. 

Головне з нього:

? З боку мами я маю родинну лінію з Києва. Її дівоче прізвище Іваненко, до сьогодні в нас живе багато родичів в Україні. Тому цей трагічний конфлікт є особистим і для мене, і для Telegram.

? Дев’ять років тому я був гендиректором VK, найбільшої соцмережі в Росії та Україні. У 2013 році ФСБ зажадала, щоб я надав їм приватні дані українських користувачів ВК, які протестували проти проросійського президента.

? Я відмовився, бо це означало б зраду наших українських користувачів. Після цього мене звільнили з компанії, яку я заснував, і я змушений був покинути Росію.

? Я втратив свою компанію і дім, але зробив би це знову без вагань. 

? Відтоді минуло багато років. Багато чого змінилося: я більше не живу в Росії, не маю там ані компаній, ані співробітників. Але одне залишається незмінним — я за наших користувачів незважаючи ні на що. Їхнє право на приватність є священним. Зараз — більше, ніж будь-коли. 

Дякуємо, Павле за те, що на відміну від інших росіян не зазіхаєте на нашу свободу!

#stoprussia

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео