Всеукраїнська профспілка юристів

Інформаційне військо, зупинимо Російське вторгнення в Україну! Ми маємо добитися закриття неба! Максимальна залученість! Максимальна кількість повідомлень! Ми маємо кричати про це щосекунди! УВАЖНО ЧИТАЄМО ІНСТРУКЦІЮ!

Інформаційне військо, зупинимо Російське вторгнення в Україну!  Ми маємо добитися закриття неба! Максимальна залученість! Максимальна кількість повідомлень! Ми маємо кричати про це щосекунди!    УВАЖНО ЧИТАЄМО ІНСТРУКЦІЮ!
302927 ПЕРЕГЛЯДІВ

ПОСИЛАННЯ НА УСІ ПОТРІБНІ ТВІТТЕР АККАУНТИ!

!!!Інформаційне військо!  Ми маємо добитися закриття неба! Максимальна залученість! Максимальна кількість повідомлень! Ми маємо кричати про це щосекунди! 

 

!!!УВАЖНО ЧИТАЄМО ІНСТРУКЦІЮ! 

 

1. Копіюєте текст: STOP RUSSIAN AGGRESSION AGAINST #UKRAINE. @NATO CLOSE THE SKY OVER UKRAINE! EXCLUDE RUSSIA FROM THE @UN SECURITY COUNCIL!

#StopPutin #StopRussia 

2. Відкриваєте Твітер. Відкриваєте сторінки політдіячів по наданому списку (див. прикріплений файл). ОСОБЛИВА УВАГА І МАКСИМАЛЬНИЙ СПАМ НА АКАУНТИ: @UN @POTUS @eucopresident @vonderleyen @Europarl_EN, потім інші по списку.

 

3. Публікуєте текст в коментарі під останньою будь-якою публікацією. Чекаєте 30 секунд і публікуєте ще коментар і т.д. 

4. Якщо Твітер банить систему відправки коментарів під однією публікацією, переходите до іншої і так постійно. 

 

!!!Пам'ятайте, кожні дві години, оновлюватимемо публікацію для спаму на сторінці ВР у твітері (@ua_parliament). МАКСИМАЛЬНО ЇЇ ПОШИРЮЄМО + ЦИТУВАННЯ З ТЕКСТОМ: Where is your help, #Europe & @NATO? Close the sky over #Ukraine! Exclude russia from the @UN Security Council! @POTUS @eucopresident @vonderleyen @Europarl_EN

#StopPutin #StopRussia NoFlyZoneUA

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео