Всеукраїнська профспілка юристів

КББ Комплексна Безпека Бізнесу : Як привести свій бізнес у стан захищеності від внутрішніх та зовнішніх загроз безпеці

КББ Комплексна Безпека Бізнесу : Як привести свій бізнес у стан захищеності від внутрішніх та зовнішніх загроз безпеці
151033 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всі власники компаній та топ-менеджмент в Україні розуміють, що ведення бізнесу завжди передбачає незаплановані виклики та ризики, які загрожують нормальній роботі організації. При цьому всі знають, що для мінімізації ризиків завжди необхідний супровід професіоналів, але надають перевагу хибній економії на безпеці компанії, а потім страждають від рейдерських атак, «наїздів» з боку державних органів або просто втрачають бізнес у судовій тяганині.

 

«Неважливо яким бізнесом ви займаєтесь – рано чи пізно виникне питання організації його належної безпеки»

Аксіома української реальності

 

Правда життя така, що в українському бізнесі часто виникають ситуації, коли конкуренція переходить у агресивну, не цивілізовану стадію:

·         компанії-конкуренти у міжусобній боротьбі нехтують законом і обидві сторони втрачають активи;

·         контрагенти не виконують ділові зобов'язання або не повертають борги;

·         власники бізнесу приймають фатальні необдумані та необґрунтовані рішення, довірившись некомпетентним людям або взагалі, не маючи інших варіантів, як зберегти свої активи.

Проаналізуйте проблематику конфліктів у господарських судах за останні роки і помітите там безліч вищезгаданих ситуацій. Тобто для досвідчених українських підприємців такий стан речей – не новина.

 

А новиною для вас можуть бути унікальні рішення для захисту власників бізнесу, відновлення справедливості та врегулювання конфліктних ситуацій у рамках правового поля від компанія КББ, яка надає комплекс послуг для розвитку бізнесу в умовах брудної конкуренції, тиску корумпованих держслужбовців чи професійних зловмисників.

 

«Наша практика Захисту бізнесу охоплює всі рівні правових ризиків і загроз: очевидні і приховані, зовнішні та внутрішні, публічні та приватно-правові. Ми є невід’ємною частиною українського бізнес-спільноти і вже більше 10 років відстоюємо права українських підприємців і боремось за справедливі умови ведення бізнесу. Команда професіоналів КББ згає як працювати в нестабільних умовах, що постійно змінюються, успішно захищаючи клієнтів від рейдерів, здирників, шантажистів, шахраїв, корупціонерів та різного роду аферистів»

Марк Суворий, директор департаменту планування безпеки бізнесу компаніі КББ Комплексна Безпека Бізнесу

 

Головне, що вам слід пам'ятати в контексті організації захисту бізнесу: безвихідних ситуацій не існує. Перебуваючи у екстремальній ситуації, дізнаєшся справжню ціну таких важливих речей, як бізнес, друзі, близьке оточення і вороги. Стресові ситуації надаються нам, щоб пройти тест на стійкість і стати більш сильними. Команда професіоналів КББ, багаторазово побувавши у подібних ситуаціях, знає як вирішити конфліктну ситуацію коректно та ефективно.

 

Про компанію КББ Комплексна Безпека Бізнесу

 

Комплексна Безпека Бізнесу – це об’єднання адвокатів, журналістів, детективів та професіоналів у галузі захисту бізнесу. Місія компанії –  відродження української економіки шляхом захисту інтересів інвесторів. КББ пропонує ефективний та перевірений комплексний метод захисту середнього та великого бізнесу у таких галузях, як агропромисловий комплекс, нерухомість, торгівля, міжнародні імпортні та експортні операції і багато інших. Результати роботи КББ є найкращим доказом того, що законно розвивати бізнес в Україні можливо.

           

Сайт: www.bizsec.com.ua

E-mail: [email protected]

Telegram: @kbb_urk

Тел: +38 096 550 05 55

 

Теги: КББ Комплексна Безпека Бізнесу

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео