Всеукраїнська профспілка юристів

Сергій Шкарлет надав звіт про успіхи міністерства освіти за 2021 рік

Сергій Шкарлет надав звіт про успіхи міністерства освіти за 2021 рік
302040 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет розповів про проведені кампанії у галузі наукової та освітньої практик за весь 2021 рік. Звітувало міністерство на онлайн-брифінгу. Проте відеозвіт про роботу освітян, усі охочі можуть переглянути й на офіційній сторінці у Facebook.

 

Під час виступу, Сергій Шакарлет перерахував головні здобутки галузі освіти та науки за 2021 рік. Найбільше уваги міністр закцентував на створенні та діяльності нової онлайн-платформи «Знаїмо», проєктів «Школа супергероїв» та «Здорова Україна». Також очільник МОН розповів про Президентський університет та системну профорієнтацію у школах України.

 

Кінцевим етапом звіту стала презентація розвитку цифрової освіти та науки. Міністр згадав і про акцію «ноутбук кожному вчителю» та про впровадження новітніх технологій у закладах освіти. Загалом, це усе створювалось для забезпечення доступного та сучасного освітнього процесу. Сподіваємось, міністерство врахує свої успіхи та невдачі і продовжить працювати з таким же ентузіазмом.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео