Всеукраїнська профспілка юристів

Жінка вбила свого орендаря-коханця на Херсонщині, детальніше:

Жінка вбила свого орендаря-коханця на Херсонщині, детальніше:
378919 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Бериславському районі Херсонської області власниця будинку завдала смертельних травм своєму колишньому, який за сумісництвом є її квартирантом. Нині жінку затримано та призначено покарання.

 

Що ж, до одного з відділень поліції даної місцевості подзвонила незнайомка з інформацією про вбивство співмешканця. Працівники оперативно-розшукової служби швидко приїхали на місце злочину і почали розслідування. Вони дізналися, жінка знімає кімнату в будинку, там же живе ще один чоловік віком 48 років — колишній власниці житла. Але прямо зараз вона повернулася додому і знайшла там його мертве тіло. В ході слідчих дій поліцейські виявили причетність цієї хазяйки до вбивства і довели це.

 

Також орендарка повідомила поліцію, що якраз в день смерті чоловіка, вони з його колишньою гучно сварилися, тому власниця попросила жінку залишити їх на пару годин. Правоохоронці оперативно розшукали хазяйку та ніж — знаряддя вбивства.

 

Наразі відомо, що жінку арештовано і вона вже починає відбувати покарання у вигляді утримання за ґратами терміном 8 років.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео