Всеукраїнська профспілка юристів

На Донеччині завершили будівництво станції водогінних фільтрів

На Донеччині завершили будівництво станції водогінних фільтрів
316225 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Мар’янці та Красногорівці побудували потужні фільтрувальні станції технічного водопостачання. Раніше сюди постачали воду з Південнодонського водогону. Але спорудження нових станцій полегшило проблему, яка існує на Донеччині тривалий проміжок часу.

 

Процес проєктування та оформлення тривав понад рік. В загальному на повне спорудження та встановлення нових фільтрувальних станцій виділили шістдесят чотири мільйони гривень з обласного бюджету. Станції надзвичайно потужні та самостійно зможуть забезпечити водопостачанням райони Мар’їнки та Красногорівки.

 

Вода має пройти триступеневе очищення та перевірку на наявність шкідливих речовин. Якщо виявлять якісь проблеми, то наступить процес знезараження. Після тривалих очищувальних періодів вода з крана нарешті стане питною. Персонал повинен пройти навчання. Опісля короткочасних курсів станції запрацюють.

 

Кожен пункт водопостачання має свою власну маленьку електропідстанцію, щоб працювати безперервно. Для повного функціонування ті підтримки роботи у пункті необхідно тільки дві пари робочих рук на зміну. Це пов’язано із тим, що нові фільтри повністю автоматизовані.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео