Всеукраїнська профспілка юристів

Поліцейські допомогли дитині знайти батьків на Київщині

 Поліцейські допомогли дитині знайти батьків на Київщині
321891 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селищі міського типу Чабани Фастівського району Київської області хлопчик віком 5 років загубив своїх батьків, проте працівники оперативно-розшукової служби надали дитині відповідну допомогу в їх пошуку.

 

Отже, до відділу поліції міста Фастів зателефонувала невідома жінка зі звісткою про те, що вона знайшла на будівничій ділянці маленького хлопчика без батьків і взяла його до себе додому. Оперативники швидко відреагували на це повідомлення і стрімко приїхали в будинок за вказаною адресою. Зафіксували все і прийнялися до пошуку сім’ї хлопця.

 

За допомогою слідчих дій правоохоронців відповідного населеного пункту та волонтерів батьків дитинча було розшукано. Їхнього 5-річного малюка їм віддали. Щодо отриманої інформації, то зазначається, що мама залишила хлопчика вдома на ніч (спати), але трішки пізніше дитина раптово прокинулася і направилися десь в незнайомому напрямку.

 

Поліцейські поговорили з батьками та роз’яснили можливі наслідки їх безвідповідальних дій. Крім того, на них було складено адміністративний протокол відповідно до статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео