Всеукраїнська профспілка юристів

Мотоцикліст збив дівчинку

Мотоцикліст збив дівчинку
171994 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі, на вулиці Криворізькій, мотоцикл збив 15-річну дівчинку. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний", відео моменту аварії зафіксували камери Ситуаційного центру Дніпра.

Мотоцикліст рухався вулицею Криворізькою у бік проспекту Металургів, коли несподівано на нерегульований пішохідний перехід вибігла дівчинка. Перебігаючи дорогу, вона дивилася на зустрічний напрямок і не побачила мотоцикл, який наближався. Водій мотоцикла не встиг зреагувати й збив пішохода.

На записі видно, як на тротуарі біля колишнього пішохідного переходу була група дітей. О 15:26 дівчинка почала переходити дорогу. Автомобіль, що їде в першій смузі, зупинився, щоб її пропустити. В результаті дитина вибігла прямо під колеса мотоцикла.

На місце прибули медики. Дівчинку забрали до дитячої обласної лікарні на Космічній. Подробиці того, що сталося, з'ясовують правоохоронці.

Після сильного удару вона підлетіла у повітря і впала на середину дороги. Очевидці інциденту викликали карету швидкої допомоги.

Мотоцикліст не зупинився та від'їхав від місця аварії, але практично одразу повернувся.

До речі, дитина вибігла на нерегульований пішохідний перехід, який вже недійсний. Його перенесли на кілька метрів, але потерта розмітка лишилася.

Дівчинка вижила. Постраждалу госпіталізували до обласної дитячої лікарні. Попередньо, у неї перелом ноги та пошкодження тазу. У тяжкому стані вона перебувала у реанімації.

Лікарям удалося стабілізувати стан дівчинки. Її з переломом ноги перевели до звичайної палати у відділення травматології.

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео