Всеукраїнська профспілка юристів

Крадії телекомунікаційних кабелів на Херсонщині

Крадії телекомунікаційних кабелів на Херсонщині
267425 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно у місті Нова Каховка Херсонської області працівники поліції затримали групу викрадачів телефонних кабелів.

 

Грабіжниками виявилися троє чоловіків віком від 29 до 37 років із Дніпропетровської області, вони підозрюються у викрадені даних кабелів у цій місцевості. Хотілося б додати, що раніше вони вже притягалися до відповідальності за подібні майнові злочини.

 

Працівники оперативно-слідчої служби разом з командою групи реагування територіального підрозділу поліції оперативно “зловили” крадіїв, які якраз їхали на автомобілі в бік виїзду з міста, з метою продати кабель на іншій території. В багажнику було знайдено близько 200 метрів вирізаного кабелю та знаряддя за допомогою яких, вони здійснювали свої злочини (ножі та різноманітні металеві кусачки). Таку звістку повідомив Вадим Парфентьєв керівник Каховського районного відділу поліції

 

Наразі встановлюється можливість причетності чоловіків і до інших подібних викрадень в місті. Крім того, визначається сума збитків завданих телекомунікаційним компаніям. Підозрювані повідомили, що з крадених кабелів вони зробили мідний дріт і хотіли збути товар. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Справа передана до Каховської окружної прокуратури.

 

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео