Всеукраїнська профспілка юристів

Водій на Київщині збив неповнолітню дитину

Водій на Київщині збив неповнолітню дитину
169973 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Біла Церква Київської області по вулиці Грибоєдова 26 листопада о 10 ранку сталася дорожня транспортна пригода за участі малолітньої дитини.

 

Водій одного з автобусів міста вчинив наїзд на 11-річну дівчинку. Вона отримала кілька тілесних ушкоджень. Тому після ДТП дитину негайно було відправлено до Білоцерківської обласної дитячої лікарні.

 

Слід відзначити, що на місце автопригоди оперативно прибули працівники патрульної поліції та згодом, оперативно-слідча група управління поліції міста Біла Церква. Сам шофер стверджує, що дівчинка несподівано вибігла на пішохідний перехід, але не дочекалася необхідного сигналу світлофора.

 

Лікарі зазначають, що дівчина отримала перелом кісток лівого передпліччя. Проте жоден з пасажирів маршрутного транспорту, на щастя, не зазнав ніяких травм. Наразі інспектори готують всю потрібну інформацію, різні відомості та дані для присвоєння даній події правового характеру.

 

Тому ми закликаємо вас бути обережними та обачними на дорогах та пішохідних переходах для того, щоб якомога більше уникати дорожньо-транспортних пригод.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео