Всеукраїнська профспілка юристів

Солістка гурту KAZKA стала білявкою задля нового відео

Солістка гурту KAZKA стала білявкою задля нового відео
207238 ПЕРЕГЛЯДІВ

KAZKA, справжнє ім'я якої Олександра Зарицька, випустила в колаборації зі співачкою ROXOLANA нову пісню та відео до неї. У кліпі на трек "Не своя" Зарицька тимчасово стала білявкою і підняла тему зрад та жіночої солідарності.

До гурту KAZKA популярність прийшла після пісні "Плакала". Кліп саме на цю пісню є абсолютним рекордсменом серед україномовних відео, увійшовши в ТОП-100 найкращих музичних відео на YouTube. Пісня стала дуже популярною і за межами України, а гурт та його солістка отримали чималу славу.

А нещодавно гурт випустив новий, третій студійний альбом. 5 листопада він офіційно з'явився на музичних майданчиках. Днями ж було представлено і кліп на одну із пісень.

Трек "Не своя" був створений разом зі співачкою ROXOLANA, яка написала музику на вірші Михайла Семенка, основоположника українського футуризму. У відео на пісню дівчата обігрують ситуацію, коли чоловіки зраджують. І хоч зі слів Зарицької, знімати це відео було дуже весело, за яскравими образами та картинкою стоїть тема жіночої солідарності та підтримки у складних ситуаціях.

У новому відео Зарицька відійшла від свого звичного образу. Так, шанувальники звикли до довгого темного волосся, яке для кліпу стало коротким та світлим. На щастя, це була перука, але фанати відмічають, що такий образ до обличчя зірці. Партнерка по композиції також не відставала, за сюжетом вона так само мститься своєму образникові.

Яскраву роботу з насправді глибоким сенсом відзняли у Києві. Над відео працював Мітті Місюра, український режисер та кліпмейкер, що вже знімав для Івана Дорна та ROXOLANA.

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео