Всеукраїнська профспілка юристів

Прімера. Хетафе - Атлетіко 1:2. Королі других таймів

Прімера. Хетафе - Атлетіко 1:2. Королі других таймів
254053 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здається, в цьому сезоні команда Дієго Сімеоне ще не зіграла повністю на високому рівні жодного матчу. З «Вільярреалом» відігралися на 95-й хвилині, у «Еспаньола» виграли на 99-й і ось сьогодні ситуація повторилася.

«Атлетіко» відверто погано провів дві третини гри. На це не можна було дивитися без сліз - команда Сімеоне не могла зв'язати воєдино дві передачі в напрямку воріт суперника. Які там моменти? Навіть підходів нормальних не було. Якби не випадковий шанс Суареса, після якого виручив Сорія, то і згадати було б нічого.

Гол «Хетафе» був якщо не логічним, то вже точно не сенсаційним. Спершу Облак наварив, випустивши з рук простий м'яч, а вже в другій хвилі атаки Мітровіч головою замкнув навіс з флангу.

Сімеоне сьогодні вирішив змінити схему і зіграв з 4 захисниками замість звичних трьох, але краще не стало ні в центрі, ні на флангах. Ну а Грізманн в ролі десятки - то взагалі кошмар. Антуан не спромігся бодай на один гострий пас; все, що можна згадати - щільний удар трохи вище поперечини перед заміною.

«Атлетіко» б не врятував цей поєдинок, якби не допомога суперника. «Матрацники» виглядали погано, але Карлес Ален зіграв ще гірше, в простій ситуації прямою ногою пішовши в суперника. VAR таке не прощає.

Після вилучення атакувати «Матрацникам» стало набагато простіше, і Суарес таки знайшов собі три моменти, щоб забити. В одному з них він поцілив в перекладину, а ще два реалізував - скориставшись спершу вертикальною передачею Ермосо, а потім і навісом Врсалько. На всі руки майстер!

«Хетафе» продовжує програвати всім підряд - в таблиці у нього нуль очок. Щоправда, привід для радості у синіх сьогодні є - Мітровіч став першим з гравців «Хетафе», хто забив «Атлетіко» в еру Сімеоне - тобто, з 2011 року. Уявляєте?

В «Атлетіко» приводів для радості теж мало. Так, перемогли, але якість гри жахлива. Покращувати треба все і всіх, крім, можливо, нестаріючого Суареса. Завдяки йому в таблиці у Мадрида тепер 14 очок.

6-й тур. Хетафе. "Колозеум Альфонсо Перес"

"Хетафе" - "Атлетіко" - 1:2

Голи: Мітровіч, 45 - Суарес, 78, 90

"Хетафе": Сорія - Іглесіас, Даконам, Мітровіч, Куенка, Олівера - Аленья, Флорентіну Луїш (Поведа, 90+2), Максімович - Мата (Сільва, 78), Масіяс (Унал, 67)

"Атлетіко": Облак - Тріп'єр (Ермосо, 62), Савіч, Хіменес, Лоді (де Пауль, 63) - Льоренте, Еррера (Врсалько, 84) - Корреа, Грізманн (Матеус Кунья, 67), Карраско - Суарес

Попередження: Мата, 65, Аленья, 66, Максімович, 90, Куенка, 90+4 - Суарес, 22, Хіменес, 66, Карраско, 90+2, Матеус Кунья, 90+6

Вилучення: Аленья, 74

Теги: Хетафе - Атлетіко, Хетафе , Атлетіко,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новини,новости,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола,новини футболу,Мітровіч, Суарес,Сорія , Іглесіас, Даконам, Мітровіч, Куенка, Олівера , Аленья, Флорентіну Луїш, Луїш Поведа, Максімович -, Мата, Сільва, Масіяс , Унал,Облак ,Тріп'єр Ермосо, Савіч, Хіменес, Лоді ,де Пауль, Льоренте, Еррера ,Врсалько, Корреа, Грізманн ,Матеус Кунья, Карраско ,Суарес,Кунья,Карраско,Хіменес,Куенка,Максімович,Аленья,Мата,Мадрид,Карлес Ален,Ален,Дієго Сімеоне,Сімеоне
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео