Всеукраїнська профспілка юристів

Два очки до єврокубкової зони. Верес - Львів 1:0

Два очки до єврокубкової зони. Верес - Львів 1:0
412505 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якби в українському футболі поняття "дербі" означало більше навіть ніж Клуб, то найбільше місиво мало відбуватися саме в протистояннях між "Вересом" і "Львовом". У 2018-му купка, скажімо так, не джентельменів наплювала на всі можливі логічні, етичні та інші порядки, зробивши ідіотами весь український футбол. Чи повинно з тих пір кровною помстою жити все Рівне? За ідеєю так. Але проблема в тому, що у "Львова" якоїсь особливої фан-бази просто немає, тому воювати по суті нема з ким. Ну, а від самих футболістів в принципі ніколи не дочекаєшся розмов про принциповість. Раптом за цей клуб у майбутньому грати доведеться. Або спорт поза політикою. Ну, та це лірика.

Втім, на лірику тягнуло і по ходу гри. "Львів" ще жодного разу не перемагав в поточному сезоні, а в цілому обом командам в нинішньому чемпіонаті відводилося місце в нижній частині таблиці. Навіть ривок "Вереса" на восьму сходинку поки сприймається як тимчасове явище. Якщо ви дивилися до цього ігри "червоно-чорних" в нинішньому сезоні, то розумієте, про що я. Подивимося, як буде далі, але в перспективі цьому матчу більше підходив ярлик битви аутсайдерів.

"Львів", який проводив дебютний поєдинок під керівництвом Олега Дулуба, з перших хвилин взяв гру під свій контроль: з пресингом і підходами до чужих воріт, але з проблемамім в завершенні. Однак це в порядку речей в УПЛ і для більш статусних клубів, тому соромитися говорити про це вголос не варто.

"Верес" був більш конкретним, особливо брати Пасічі, які всю активність забрали на себе: Геннадій бив через себе з воротарського і з гострого кута повз дальню стійку, а Євген здалеку перевірив надійність Ільющенкова. Головний момент "Львова" виник після стандарту: Довгий зіграв на підбиранні та з лінії штрафного пробив у руки Когуту.

У дебюті другої партії "народний клуб" отримав стратегічну перевагу, успішно завершивши контратаку в чотири дії: забігання лівим флангом Сергійчука, подача на Євгенія Пасіча, скидка на Кучерова, відмінний удар в лівий верхній кут. Постріл був немов не з цього матчу, настільки все вийшло добре.

З огляду на розклади, що змінилися, "Львову" потрібно було пропонувати щось інше, а не безуспішні спроби в позиційному нападі дістатися до воріт Когута або за рахунок невдалих подач загострювати. Навіть контратаки номінальних господарів виглядали бадьоріше, ніж спроби номінальних гостей. У підсумку, у одних у одних так нічого і не вийшло, а іншим більше нічого і не потрібно було.

До фінального свистка ми докотилися при тому ж результаті, який встановив Кучеров, що достроково покинув поле через травму. А це означає, що "Верес" сьомий тур завершить на восьмій сходинці - по сусідству із "Зорею" і в двох очках від зони Ліги конференцій! Хто б міг подумати. Для команди Юрія Вірта це великий аванс. "Львів" ж підтверджує статус однієї з найменш укомплектованих команд ліги. Навесні команда на емоціях рвонула під керівництвом нового тренера, але на старті нового чемпіонату стабільно тримає свій рівень. Рівень придоних областей УПЛ.

Луцьк. Стадіон "Авангард"
Головний арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Асистенти: Євген Данильченко (Луганськ), Дмитро Оганесян (Луганськ)
Верес - ФК Львів 1:0
Гол:
 Валерій Кучеров 53
Верес: Богдан Когут, Ігор Солдат, Михайло Сергійчук (Михайло Шестаков 85), Роман Гончаренко, Геннадій Пасіч, Сергій Панасенко (Сергій Петько 86), Дмитро Нємчанінов, Валерій Кучеров (Микита Полюлях 76), Роман Мірошник, Євгеній Пасіч (Віталій Тимофієнко 66), Дмитро Кльоц
ФК Львів: Олександр Ільющенков, Олексій Довгий, Іван Брікнер, Алваро Тавареш (Ернест Антві 52), Назарій Нич (Максим Грисьо 75), Олександр Романчук, Енес Махмутовіч, Володимир Якимець, Фране Чірьяк, Андрій Бусько (Олексій Зозуля 75), Сергій Політило (Шина 61)
Попередження: Геннадій Пасіч 60, Михайло Шестаков 86 - Володимир Якимець 14, Фране Чірьяк 22, Олексій Довгий 44

Теги: Геннадій Пасіч , Михайло Шестаков , Володимир Якимець , Фране Чірьяк , Олексій Довгий,Пасіч , Шестаков , Якимець , Чірьяк , Довгий,Олександр Ільющенков, Іван Брікнер, Алваро Тавареш ,Ернест Антві , Назарій Нич ,Максим Грисьо , Олександр Романчук, Енес Махмутовіч, Володимир Якимець, Фране Чірьяк, Андрій Бусько ,Олексій Зозуля , Сергій Політило ,Шина ,Ільющенков, Брікнер, Тавареш ,Антві , Нич ,Грисьо , Романчук, Махмутовіч, Якимець, Чірьяк, Бусько ,Зозуля , Політило ,Богдан Когут, Ігор Солдат, Михайло Сергійчук ,Михайло Шестаков , Роман Гончаренко, Геннадій Пасіч, Сергій Панасенко ,Сергій Петько , Дмитро Нємчанінов, Валерій Кучеров ,Микита Полюлях , Роман Мірошник, Євгеній Пасіч ,Віталій Тимофієнко , Дмитро Кльоц, Сергійчук ,Шестаков , Гончаренко, Пасіч, Панасенко ,Петько , Нємчанінов, Кучеров ,Полюлях , Мірошник, Пасіч ,Тимофієнко , Кльоц,Когут, Солдат,Верес,ФК Львів,ФК ,Львів,Футбольний Клуб Львів,Футбольний Клуб ,Футбол,новости,новости футбола,Новости спорта,спорт,новини,новини спорту,новини футболу,Спортивні новини,Спортивные новости,Кучеров ,Валерій Кучеров,Верес - ФК Львів 1:0,Верес - ФК Львів ,Луцьк ,Стадіон "Авангард",Авангард,Ярослав Козик (Мукачеве),Ярослав Козик ,Козик ,Мукачеве,Євген Данильченко (Луганськ), Дмитро Оганесян (Луганськ),Луганськ,Євген Данильченко , Дмитро Оганесян ,Данильченко , Оганесян ,Євгеній Пасіч,Пасіч,УПЛ,Зоря,Вірта,Юрій Вірта ,Стадіон,Стадіон Авангард
Автор: admin.sportcomua

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео