Всеукраїнська профспілка юристів

Безпідставний дозвіл на роботу з таємними документами: військового комісара Болградського РТЦК та СП оштрафовано

Безпідставний дозвіл на роботу з таємними документами: військового комісара Болградського РТЦК та СП оштрафовано
406182 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері склали протоколи про вчинення військових адміністративних правопорушень стосовно військового комісара Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактами перевищення військовою службовою особою службових повноважень та бездіяльності військової влади (ч. 2 ст. 172-14, ч. 2 ст. 172-16 КУпАП).

Встановлено, що у серпні-жовтні 2020 року військовий комісар безпідставно надав дозвіл на роботу з таємними документами неуповноваженій особі (кочегару), а також не доповів про цей факт вищому керівництву та не вжив заходів для призначення службового розслідування.

Рішенням Болградського районного суду Одеської області від 01.09.2021 військового комісара Болградського РТЦК та СП визнано винним у вчиненні військових адміністративних правопорушень та, на підставі ст. 36 КУпАП, визначено остаточне адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 2720 гривень.

Теги: Білгород-Дністровська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері, протокол про адміністративне правопорушення,штраф,військовий комісар,Болград

© 2007 Всеукраїнська профспілка юристів

Мої відео